Nina Jamart

Psychologe


Systeemtherapeute


Erkend door de BVRGS

Geregistreerd door de Psychologencommissie erkenningsnummer: 852108105


Ik ben Nina Jamart (°1985).


Afgestudeerd als master in de klinische psychologie in 2008. Vervolgens heb ik een 4-jarige systeemtheoretische therapieopleiding gevolgd in de Interactie-academie in Antwerpen, waarna ik me mocht benoemen tot systeemtherapeut.


Via mijn collega-systeemtherapeuten van Sysoo blijf ik geïnspireerd in het systeemdenken. Ik neem regelmatig deel aan vormingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Momenteel volg ik de opleiding Open Dialogue.


Sinds 2009 werk ik als psychologe in een psychische revalidatiecentrum in Brugge, waar ik individuele en groepstherapie geef aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Binnen deze tewerkstelling maakte ik ook 7 jaar deel uit van het Mobiel Vroeginterventie team voor psychose. Ik combineer deze tewerkstelling met het werk in de praktijk in bijberoep.


In  2011 werkte ik mijn eigen praktijk uit waarbij ik van start ging met psychotherapie aan huis. 

Toen we in 2013 ons huis kochten, bouwde ik de praktijk verder uit vanuit mijn praktijkruimte in Gistel. In 2016 vervoegden Cléo en Christel de praktijk waardoor we ons nog meer konden toeleggen op onze kwaliteiten als therapeut. Er vindt maandelijk intervisie plaats.Als therapeut hecht ik een groot belang aan een open sfeer waarbij je kunt rekenen op authentieke ontmoeting en terugkoppelingen. Vele invloeden spelen een rol als je komt vast te zitten. Mensen die psychische of relationele last ondervinden, kunnen via de brede blik van systeemtherapie terug meer ademruimte vinden om het leven op een aangenamere manier te leiden. 


Ik bied individuele psychotherapie in Gistel.